Vrsimo iskop mini bagerom, dovoz materijala i rentiranje skele

ikonica telefona 065-2222-995

pictogram kopanje bagerom

ISKOP MINI BAGEROM

Za terene nepristupacne velikim masinama, tu je mini bager. Njegova velicina i pokretnost omogucavaju manevrisanje u uzanim prostorima gde veliki bageri nisu u mogucnosti da prodju. Mnogo je brze i efikasnije kopanje nego rucno, gde je cena skoro ista za neuporedivo brze zavrsen posao... Angazovanje za sve vrste poslova mini bagerom: Kopanje temelja, instalacija, kanalizacija i vodovodne mreze. Kopanje bazena, bunara i kanala za navodnjavanje. Mogucnost rusenja zidova cekicem (pikamerom), kao i citavih objekata. U slucaju da vam je potrebna nivelacija zemljista, mozemo vam ponutiti i to, a po potrebi i nabijanje zemlje vibro plocom. Usluge vrsimo na teritoriji Beograda a i sire.

pictogram dovoz materijala

DOVOZ MATERIJALA

Da ne biste trazili na 1000 mesta sve sto vam je potrebno, mi imamo na jednom mestu. Nakon iskopa ili pre, moguce je dovesti materijal za izgradnju ili skelu koju takodje imamo u ponudi. Dovoz se vrsi kiper kamionom sa kranom. Mogucnost dovoza raznih gradjevinskih materijala: rastresite zemlje, sljunka, peska, cigli, blokova... Mogucnosti su bez granica, pozovite i sve se mozemo dogovoriti. Zbog kamiona sa kranom mnogo je lakse istovarati neke stvari, kao sto je velika prednost jer je kiper pa se rastresiti materijali mogu mnogo mnogo lakse istovariti. Takodje vrsimo dovoz skele i podupiraca koju takodje imamo u ponudi.

pictogram odvoz suta

ODVOZ ZEMLJE I SUTA

Kiper kamion je pogodan za odvoz zemlje i suta. Za vreme ili nakon iskopa vrsimo usluge odvoza zemlje i/ili suta. Radovi bagerom ostavljaju iza sebe (zavisno od projekta) visak zemlje i/ili suta. Da bi se nakon radova sve vratilo u prvobitno stanje nudimo utovar zemlje i suta u kamion i odvoz na za to odredjeno mesto. Naravno nije razlog za ciscenje samo nakon radova sa bagerom, tako da nudimo i ciscenje dvorista i placeva uz odvoz suta. Takodje vrsimo i krcenje niskog rastinja na vasim placevima ili u dvoristu i odvoz istog.

pictogram iznajmljivanje skele

RENTIRANJE SKELE I PODUPIRACA

Nudimo rentiranje skele i podupiraca. U ponudi imamo sve duzine cevi: 1m, 1.5m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m. Naravno tu su i fosne kao i podupiraci. Kako ne biste razmisljali o tome kako dovesti to, mi imamo resenje kiper kamion sa kranom. Takodje imamo i zabice svih vrsta (obicne i obrtne), kao i nastavke. Ukoliko je vas projekat izgradnja ili nadogradnja nekog objekta ili pak restauracija ovo je nesto bez cega ne mozete. Pre i nakon koriscenja skele i podupiraca vrsi se prebrojavanje i kontrolisanje stanja istih tako da ne dodje do ostecenja ni vas kao korisnika ni nas kao preduzeca.

pictogram secenje i razbijanje betona

RAZBIJANJE I SECENJE BETONA

U toku radova sa bagerom neretko se desava da je potrebno razbijanje ili secenje betona / asfalta, pa zato imamo sekacicu za secenje i cekic (pikamer) na bageru za te poslove. Secenje betona, asfalta ili ploca je prilicno precizno tako da nemate bojazni od unistavanja veceg dela ploce. Razbijanje cekicem (pikamerom) je dosta brze od rucnog razbijanja betona i moze se koristiti za rusenje zidova, pa cak i citavih objekata. Ovi radovi ostavljaju malo nereda pa je cesta potreba odvoz suta koje je nastalo usled razbijanja ili secenja betona.

pictogram ravnanje zemlje vibro plocom

NABIJANJE TERENA VIBRO PLOCOM

Vrlo cesta potreba nasih korisnika je nabijanje terena vibro plocom. Vibro plocom se moze nabiti zemljani put ili makadamski, u svrhu boljitka tog puta ili pre radova betoniranja ili asfaltiranja istog. Takodje vibro ploca moze da se koristi za nabijanje zemlje u slucaju da se pravi bazen pa je potrebno izuzetno ravno i nabijeno podrucje. Naravno ovo je sve u sklopu nase ponude tako da vrsimo i dovoz vibro ploce novije generacije.